Festa de final de curs. Juny 2013

21 de juny 2013 0 comentaris

Hem acabat la novena temporada del “Grup de lectura en veu alta”, en la qual ens hem trobat 35 vegades.
Ho hem celebrat amb una petita 'festa': menjant, bevent i xerrant... i amb un 'diploma' merescut. 


El grup d'aquest any: Miquel, Carme, Neus, Jacinto, Rosa, Maria, Montserrat, Antoni, Cinta, Araceli, Núria, Montserrat, Salut, Eulàlia, Lali, Carme, Jaume, Leandre, Delfín, Teresa, Elisabeth, Conchita, Olga i Carles. (A la foto només ens falten l'Araceli i la Montserrat V.)


Lectures. De les 35 trobades, 11 han estat per llegir Contes de Pere Calders, 2 per llegir Mendel, el de los libros d’Stefan Zweig i 17 per llegir La Bíblia.  A més de les sessions setmanals de lectura, el mes d’octubre vam participar a la Jornada Sales Calders Tisner amb la lectura col•lectiva del conte Raspall, al desembre vam fer la nostra ‘festa de final de trimestre’ i, per complementar la lectura de La Bíblia, hem tingut 2 xerrades d’en Jaume Botey i 1 de l’Agustí Borrell, dos autèntics especialistes en la matèria.


Lectores i lectors. Al llarg d’aquest curs el grup ha arribat a les 23 persones. Del curs anterior hem trobat a faltar a la Joaquima i a les dues germanes Antonino, l’Isabel i l’Angels. També ha estat el curs en què ens hem acomiadat de la Montserrat. Hem tingut, d’altra banda, noves lectores: l’Elisabeth i la Conchita, plenament integrades i la Lea, que ens va acompanyar unes poques sessions. La televisió de L’Hospitalet ens va dedicar un reportatge del programa “En 3 minuts” que es va emetre el mes de febrer.













Bon estiu i bona lectura a tothom!

Ens retrobem al setembre amb "Les mil i una nits".
 
PrestaShop themes