Diari de lectura. El camino (6)

5 de nov. 2010 4 comentaris
Assistents: 22 (Record de la temporada)
Temps de lectura: 1 hora i 10 minuts (Record de la temporada)
Lectura: 3 capítols (XIII, XIV i XV)
Clima: Dia esplèndid: sol i calor.


El camino (6). Sisena sessió dedicada a la lectura en veu alta de El camino i, sens dubte, la més divertida de totes. Avui ha estat un dia de riure i això ha fet que ens allarguéssim més de l'habitual. Hem passat del somriure del capítol XIII -amb l'enamorament infantil del Mochuelo, les descripcions del cutis de la Mica i els plors desconsoltas de la Uca-uca- al riure del XIV i també del XV, en els què hem vist l'experiència de la lupa, l'aparador i el gat de la Guindilla, l'episodi del tunel amb el tren ràpid passant a un pam dels culets  a l'aire dels tres amics, l'entrada al poble sense pantalons i finalment, l'arreglo matrimonial entre la Sara, germana de Roque i el mestre d'escola. Fantàstic!!

Concurs Delibes. Exercici de memòria: Recordeu amb quin malnom es coneix al mestre i quina és l'explicació? I un altre exercici numèric. Amb tanta entremaliadura, els nostres amics acaben sovint castigats i havent d'aguantar el llibre de la Història Sagrada per damunt del cap. Quina característica tenia aquest llibre que el feia especialment pesat?

Quixot 2.0. Tal com vam informar la setmana passada un parell de membres del grup ens vam animar a participar a la lectura global a la xarxa del Quixot. Aquí teniu la prova. Vinga va. Qui s'anima?




4 comentaris :

  • Unknown ha dit...

    Hola,
    El mal nom del mestre,el peón,l'explicació està en el joc d'escacs.El peó sempre és mou recte, però per mata o (menjar)ho ha de fer de costat.
    El llibre de la Història Sagrada a més de lletres:contenia cent gravats i escaig amb tot color,no ens ha d'estranyar que fos pesat
    Adéu,fins dimecres

  • Grup de Lectura en Veu Alta ha dit...

    Gràcies per les respostes Rosa i Salut. Heu encertat, naturalment.

    Què??? Cap comentari de "lo guapos"
    que estan la Carme i el Carles llegint el Quixot?

    Algú s'ho està pensant això de participar a la lectura del "youtube"?

    Apa, fins dimecres

  • Anònim ha dit...

    acabo d´obrir l´ordinador i m´he endut lasorpresa de veure-us.Ho feu molt bé, es nota que porteu anys....

    Felicitats Carme i Carles, fins demà

    Montse Vergés

 
PrestaShop themes